Онлайн Игри

Топ игри

На 10 игри Най-играни

Най-играните игри в интернет

Най-добрите безплатни игри в интернет, които са най-играни игри, за да се създаде Топ Игри на мрежата. Това е класация на най-добрите игри в Интернет, игрите, които са играли повече пъти. Нашият сайт мрежа е върху целия свят и има хиляди посетители и участници всеки ден, така че ние създаваме нашата отгоре с реални данни. Тук са най-популярните съдържание и тези, които повече хора имат инсталиран на компютрите си, защото нашите съдържание са свободни и са подходящи за всички операционни система Windows компютри, които всъщност са най-често срещаните. Участвайте в тази класация с вашите игри и вашите гласове, оценка и споделяне на игри в социалните мрежи.

Най - Добрите Игри

Най-пускана игра на Интернет е:

Мнение!
Гласувайте!
Сподели!
Delicious
традиционен пасианс играя ►

(Пасианс)

93005 играе пъти !
3

Тази безплатна онлайн игра носи традиционната пасианс на компютъра си. A игра за един играч. Имате няколко купчини от карти с лицето нагоре виждал карта. Трябва да се поставят карти в топ четири купчини, които са костюмите в тестето. Трябва да се започне с един и работят във възходящ ред с номерата на стойността карти, до края с картата на царя. Целта на играта е да се поставят всички карти от играта в купищата върха. Ако ви свършат на карти на екрана ще спечелите играта. И не забравяйте да се забавлявате ли малко.

5 топки в линията играя ►

(Топки)

388525 играе пъти !
6

В тази игра има топки от различни цветове, а вие трябва да преместите топките, така че 5 или повече топки от един и същи цвят, са свързани в права линия, така че топки ще бъдат унищожени. Линията може да бъде хоризонтално, вертикално или диагонално. След всеки ход, новите топки ще бъдат формирани. Вие ще загубите играта ако цялата дъска е пълна с топки.

Топки от цветове играя ►

(Коледа)

1199135 играе пъти !
5

Коледа игра, където трябва да унищожи група от топки от същия цвят на коледната елха, са сходни. Колкото по-голяма група, толкова повече точки ще резултат с разрушаването му, ако имаш достатъчно точки, можете прекараха следващото ниво. Трябва да се премахне групи от топки с един и същи цвят и по този начин като топките падане. Целта е да се опитаме да се премахнат всички топки, които имате на екрана, за да преминете към следващото ниво. Опитайте се, че групите са толкова големи, колкото е възможно, за да печелят повече точки с всяко движение.

пасианс играя ►

(Пасианс)

41806 играе пъти !
3

Тази безплатна онлайн игра пасианс носи живот обратно към вашия компютър. За да убие онези времена мъртвите, да вземе игра на пасианс и да се забавлявате. Трябва да се поставят карти в ред. Трябва да се започне с ас, а след това две, три и така нататък. Сложете всички числа в ред и завършва с фигурите на тесте карти. Една игра за сортиране на писмата от номера. Картите, която вече много и трябва да отида премахване на карти, за да отида да видя картите, които се нуждаят. A игра пасианс карта да играе сам на компютър през интернет.

Снукър капитана играя ►

(Билярд)

254524 играе пъти !
5

Ако искате да играете игра на билярд, в тази онлайн игра можете да играете на популярната 8 топки игра. Начинът на игра на тази видеоигра е доста верен на действителността. Целта е да се сложи в дупки всички топки от един и същи тип и накрая джоб топка 8 в дупката срещу последната топка, която имам. За да играете билярд, изберете бялата топка с левия бутон на мишката и да го поставите на правилното място при удара. Движете мишката, за да се стремят, задръжте натиснат левия бутон и пуснете, за да удари топката с желаната сила. Ако целта ви е добре може би да се направят някои отскачам и сложи няколко топки в един и същ кадър.

Crash team racing играя ►

(Коли и състезания)

53484 играе пъти !
7

Голям онлайн Crash Bandicoot игра, с флаш версия на популярната Crash Team Racing, видеоигри PlayStation от 1999 година. Сега можете да се насладите на луди състезания с Crash Bandicoot и неговите приятели. Трябва само да използвате клавишите със стрелки, за да карам картинг най-доброто, на което можете и да стигне до първото място, спечелвайки опонентите си. Ако ви харесва мотора и автомобили, ние препоръчваме на уебсайта: Коли под наем за най-добрите коли с евтини цени.

Играйте онлайн пиано играя ►

(Музика)

207418 играе пъти !
3

Симулатор да свири на пиано онлайн, които ви позволява да играете ключовете само с докосване на клавишите писмо на клавиатурата и докоснете звука си като истински пиано. A безплатен емулатор да свири на пиано на компютъра с недвижими пиано звук. Можете да използвате клавишите на клавиатурата или натиснете левия бутон на мишката върху виртуалните клавиши и музикални ноти наистина звук. Използвайте тази игра, за да практикувате с музикални ноти, нотни листове и да играе всичко, което искате музика. Забавление и образование в една дейност.

Свири на пиано играя ►

(Музика)

142728 играе пъти !
3

В тази музика игра, трябва да свири на пиано за композиране на мелодия рок. За да свири на пиано, ще импулс на левия бутон на мишката върху ключа и да промените различни ключа на пиано, се движите мишката.

Целуни детегледачка играя ►

(Детегледачка)

81272 играе пъти !
6

В тази безплатна онлайн игра сте тийнейджър. Имате право да получите, за да целуне детегледачка. Кликнете за всички възможни елементи на сцената, и, реакционни комбота нещата да се случват.

Tetris от цветове топки играя ►

(Топки)

290450 играе пъти !
4

Тази игра е като Tetris, но с топки на цвят. Всеки път, 3 топки ще се появи, и можете да въртите топки или преместите преди отпадането им към групата на купчина ги. Когато 4 или повече топки от един и същи цвят, са свързани, от топки ще бъдат унищожени. Когато топките стават нестабилни, те ще отмени надолу, вземане на позициите на топките е трудно да се предскаже и играта е по-трудна. Използвайте лявата и дясната стрелка, клавиши, за да преместите попадащи топки, използвайте стрелки нагоре и надолу за да ги въртим и натиснете ИНТЕРВАЛ за спад падането топки.