Онлайн Игри

дума за търсене (на английски език)

Игра на наука

дума за търсене (на английски език)

дума за търсене (на английски език) Рейтинг: 3/10

дума за търсене (на английски език) игра

Харесва ли ти? Просто кликнете върху него!
Мнение!
Гласувайте!
Pin It!
Delicious
Описание:

Word търсене азбука с речника трябва да се намери думи в поредица, която ви дам, но те са на английски език, за да практикуват езика. Разгледайте и мишка, сочеща с думите от списъка, който се появява във всяка игра. Всяка нова игра показва набор от произволни думи, така че всеки мач е различен. Направи го бързо, за да получите най-висок резултат. Играйте срещу време, за да намерите всяка една от думите, изброени в най-кратки срокове. Практика с английски език в тази образователна дейност, която е лесна за всички възрасти.

пъти играе:

Тази игра е играна 92834 пъти.Класиране 125 на Най - Добрите Игри.

оценка

Бихме искали да знаете, това, което другите мислят играчите на всяка игра. Тази игра има рейтинг на други играчи на 3.

Оценете тази игра

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Рейтинг, основан на 15852 мненията на потребителите

играя
Изиграните 92834 пъти
дума за търсене (на английски език)

Много различни думи. Можете да научите, с тази игра на английски речник и синонимен. Щракнете и плъзнете, за да изберете думи от дъската. Финландският бързо да вземете най-големият бонус резултата, който можете. Дейността по обучението се състои от намиране на думи в търсене дума. Всички срокове са на английски език, за да практикуват езика в един лесен и забавен начин. Имате списък отдясно с всички условия, които ще намерите смесена лявата. Трябва да се намери между всички писма и марки специфични думи с мишката. Намерете всички и спечели играта. Вие играете срещу времето, защото ако го направя по-малко време да получите повече точки. Всяка игра се промени в списъка, така че те са напълно различни. Насладете се отново и отново и да научат този език.

Каква е тази игра? Това е безплатна игра, наречена дума за търсене (на английски език) за вашия браузър, без да се налага да сваляте или инсталирате нищо, тя е напълно надежден. На този сайт ще можете да играете безплатно наука флаш игра, наречена дума за търсене (на английски език). И не забравяйте, това е безплатна игра, наречена дума за търсене (на английски език) и тя е свързана с наука. Нашата нова игра дума за търсене (на английски език) е един от най-добрите игри на наука можете да намерите и можете да го споделите с вашите приятели и контакти в социалните мрежи. Това е онлайн игра и видео игра, наречена дума за търсене (на английски език), че ние ви каним да играят, да се насладите и да научат за него, както и да споделите в коментарите и с приятелите си в социалните мрежи.

дума за търсене (на английски език)
Върни

наука Най-играните игри

Писма & Думи играя ►

Писма & Думи

3
3 от 10 - 9236 гласа
Изиграните
112820
пъти

Страхотно думата игра. Истинско предизвикателство за мозъка ти. Play и се наслаждавайт ...

Събиране и изваждане играя ►

Събиране и изваждане

2
2 от 10 - 3254 гласа
Изиграните
62416
пъти

Уверете се прости математически уравнения по-бързо, колкото можете. За ITT щракнете въ ...